fbpx

 Müşteri Yorumları:

 

 

 

Hakan Irmak

Merhabalar, ben istanbul kadıköy’de evimi halkalı’ya taşıdım evim 2+1 di tüm eşyalarımız demtaş nakliyat paketledi ve diğer tarafa götürüp aldıkları gibi bana teslim ettiler çok teşekkür ederim bir daha ki tercihim demtaş nakliyat . Saygılar Hakan Irmak     29.5.2016 13:34:19

 

Batuhan sarı

Selam, Ben batuhan istanbul’dan İzmit körfez’e evimi taşıdım evim 1+1 firma temsilcisi bana söylediği gibi tum esyalarimi paketleyip daha sonra diğer tarafa götürdüler herşeyi kurdular ellerine sağlık çok memnun kaldım çok teşekkür ederim      20.5.2016 16:02:18

Sinan Kayaoğlu

Demtaş Nakliyat ailesine ve Cihan Bey’e  çok teşekkürler ben bundan 2 hafta önce istanbul beylikdüzü’den yine istanbul kadıköy’ e 2+1 ev eşyası taşıma için anlaştım tüm eşyalarımı herşeyi paketleyip daha sonra aldıkları gibi diğer tarafa götürüp kurulum montaj herşey yapıp bana teslim ettiler çok teşekkür ederim…          17,05,2016 19:45:22 

Halil kayacan

Merhabalar, istanbul’dan izmir’e evimi taşıdım demtaş nakliyat ile cok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum saygılar    15.4.2016 11:36:01

Hasan İnanç

Taşıma konusunda Demtaş Nakliyat gerçekten harika bir firma beylikduzunden Beylikdüzüne tasindim çok memnun kaldım teşekkürler.        05.01.2016 14:04:10

Anıl Uzun

İstanbul’dan aydın’a 2+1 ev eşyası 10,11,2015 tarihinden Demtaş nakliyat’la anlaşma sağladım firma bana göndermiş olduğu personeller ve vermiş olduğu hizmet gerçekten cok kaliteli ve profesyonel hizmet sundular demtaş nakliyati herkese tavsiye ederim ben memnun kaldım inşallah sizde memnun kalırsınız.     26.11.2015 14:30:22

kemal öztürk

demtaş nakliyat istanbul tek bir firmadır ben evimi taşidim ve çok memnun kaldım gercekten herkese tavsiye edecek tek firmadır sizde evini demtaş la taşitin rahati yaşiyin herşeyi onlar yapıyor biz hiç bişey yapmadık tabak çanak yatak odasi herşeyi kendileri soktüler kendileri takdilar demtaş evden eve nakliyat sahibine ve çalişanlarina teşekkürler edriz…    11.10.2015 12:10:15

Serkan Berk

demtaş nakliyat bu işi kendi işi gibi yapıyor siz hiç bişey yapmiyorsunuz hepsini kendileri yapıyor ben 1 ay oldu evimi beylikdüzün den kadiköy getirdim ama ben çok menun kaldım herkese tavsiye edecek tek fırma sizde işlinizi demtaş nakliyat verin kafaniz rahat olsun a dan z ye herşeyi toplamasın ve yeni eviniz de kurmasini herşeyi onlar yapıyor DEMTAŞ NAKLİYAT ve çalişanlar çok teşekkur ederim.      2.10.2015 11:41:07

Adem soylu

Demtaş nakliyat la istanbuldan Mersin silifkeye taşındim çok profesyonel bir hizmet sundular kaliteli personelleriyle tüm esyalarimi paketlediler diğer tarafa götürüp aldıkları gibi teslim ettiler çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim  SAYGİLAR.     2.9.2015 00:53:48

Erkan kayır

demtaş nakliyat ile istanbul avcılardan istanbul beyliküdüzüne taşındım cok memnun kaldım herkese tavsiye ederim saygılar   7.9.2015 17:59:14

irfan yalın

Demtaş Nakliyat’la istanbul’dan İzmir evini taşidim saat 7:30 da evime gelerek tüm esyalarimi bana telefonda söyledikleri gibi herhangi bi eşyami sarmaldan yüklendiler tüm esyalarimi hepsini paketlediler diğer tarafta ise aldıkları gibi teslim ettiler demtaş Nakliyat yönetimine ve tüm personellerin teşekkürlerimi sunuyorum Saygılar… irfan yalın    5.7.2015 19:29:41

0 yorum

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.